De sokken

Logosokken kun je gebruiken in een reclamecampagne met een slogan op de sokken, of als promotie van een nieuw product, het openen van een nieuw bedrijfspand, weggeven op een beurs aan toekomstige klanten, uitdelen aan clubleden met het clubembleem op de sokken ingeweven etc. Je kunt ook sokken door ons laten ontwerpen naar eigen design en aanbieden aan de detailhandel of in je eigen winkel of internetshop voor de verkoop aan particulieren. Er zijn legio mogelijkheden. En er is voor ieder doeleinde wel een sok te bedenken

De maten

Wij leveren standaard twee volwassen onesizematen voor de sokken. Een damesmaat 37-41 en een herenmaat 42-46. Babymaten en kindermaten zijn vanaf maat 16 t/m 38. Uiteraard is elke gewenste maat te leveren.

Het materiaal v/d sokken

Het materiaal van de sokken is een standaard compositie van 80% katoen, 17% polyamide en 3% elasthan. Andere materialen zijn natuurlijk ook mogelijk zoals badstof of thermolite, dit kun je zelf aangeven. Het aantal kleuren voor weving van logo's of ontwerpen is t/m 4 kleuren + de (basis)kleur van de sok.

De verpakking

De standaard verpakking is gevouwen in een doos, maar de sokken kunnen ook per paar in een polybag worden verpakt. Een leuke geschenkverpakking is ook altijd een optie. Wij leveren geschenkdoosjes (giftbox) waarop een slogan, logo of tekst kan worden gedrukt. Dit zelfde geldt voor kopkaartjes die om of aan de sokken bevestigd kunnen worden. Geschenkdoosjes en kopkaartjes worden aan één kant of beide kanten bedrukt met logo of slogan in één kleur of fullcolor. I.v.m. het volume worden de geschenkdoosjes (meestal) apart verpakt verzonden.

De offerte

De prijs in de offerte is inclusief startkosten + verzending. Je weet dus precies wat de sokken kosten zodat je achteraf niet meer voor verrassingen komt te staan. Extra opties zoals bijvoorbeeld sokken met een badstof zool of anti-slip, bijzondere verpakking of kopkaartjes kunnen desgewenst apart worden aangevraagd. Deze extra opties hebben wel een meerprijs. Wij gaan er vanuit dat het logo, de slogan of tekst op de juiste manier wordt aangeleverd (*.ai of *.eps verctorbestand) samen met de Pantone kleurcodes. Dan kunnen wij het ontwerp maken en het artwork voor de sokken per email toesturen.

Samples

Bij een geplaatste order wordt de digitale sample (digitale proef) van de sokken normaal gesproken binnen 1 week per email toegestuurd. Voor een real sample (echte sok) is twee weken extra nodig. Houdt hier rekening mee voor opdrachten met een korte levertijd.