Samples van sokken

Wij zijn altijd bereid om monsters van een van onze producten te leveren.

Voor bestaande klanten kunnen wij op aanvraag monsters van onze sokken leveren, zonder kosten of met korting gefactureerd. Voor niet-klanten worden de monsters altijd gefactureerd. De kosten worden betaald vóórdat de monster bestelling wordt verwerkt en verzonden. Als er een bestelling wordt geplaatst worden de kosten van het monster (excl. verzending en administratiekosten) verrekend met de bestelling. Als er geen bestelling wordt geplaatst is restitutie niet mogelijk.

Monsters kunnen als voorbeeld worden gebruikt en aangepast naar eigen behoefte, in de gewenste kleuren met logo's, teksten of ontwerp.

Real samples van eigen ontwerp

Als de opdracht en artwork akkoord zijn en een bestelling geplaatst, wordt er een real sample (echt voorbeeld) van de sokken gemaakt. Er volgt een digitale foto van de sokken waarna, na goedkeuring, de sokken per post worden verstuurd. Na akkoord start de productie.

Voor het ontvangen van een sample van sokken met eigen logo of ontwerp vóórdat er een bestelling is geplaatst dient een getekende verklaring te worden afgegeven. De productiekosten voor het maken van deze sample sokken worden gefactureerd en na akkoord verrekend met de bestelling.

Retour samples

Samples van onze sokken kunnen worden teruggestuurd tot 14 dagen na verzenddatum. Dit geldt niet voor real samples die gemaakt zijn op verzoek. Teruggestuurde monsters dienen in een ongewijzigde conditie te zijn. Als een monster tijdig wordt teruggestuurd wordt de kostprijs van het monster terugbetaald. Als een monster niet op tijd wordt teruggestuurd, is er geen restitutie mogelijk.